От 1 юни започва миене на  улици в кварталите, които

...
От 1 юни започва миене на  улици в кварталите, които
Коментари Харесай

От 1 юни започва поетапно миене на карета от столични улици

От 1 юни стартира миене на  улици в кварталите, които са обособени под формата на каре, което ще бъде затворено за придвижване, паркиране и престой на ППС, до момента в който трае активността.

Ще се стартира от регион “Красно село “ от каре, в което попадат за миене улиците: ул. „Св. Иван Рилски“ от бул. „Генерал М. Д. Скобелев“ до бул. „Христо Ботев“, ул. „Люлин планина“ от бул. „Генерал М. Д. Скобелев“ до ул.“20-ти април“, ул. „Лайош Кошут“ от бул. „Генерал М. Д. Скобелев“ до бул. „Христо Ботев“, ул. „20-ти април“ от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Македония“ ул. „Ивайло“ от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Македония“.

Поетапно ще се извърши миене с цистерни по карета и в регионите „ Триадица – център “ “Възраждане ”, “Оборище ”, “Средец ”, „Лозенец“ и „Триадица“.

Важно за водачите на коли е:

Въвежда се краткотрайна възбрана за публично прилагане на улиците от транспортни средства по отношение на осъществяване на дейностите.

Временно се закриват и сектори от зоните за платено паркиране – „ синя “ и „ зелена “ зона, както и „ длъжностен абонамент “ за интервала на миенето.

Собствениците на коли би трябвало да реалокират колите си за времето от 07:30 ч. до 16:30 ч. от уличните платна. Това е належащо, с цел да се извърши изцяло миене на пътните платна и тротоарите.

График с улиците може да се види на страницата на Столичен инспекторат от банера МИЕНЕ и ГРАФИЦИ.

Уведомление за осъществяване на дейностите се слага на жилищните постройките за съответната етажна благосъстоятелност.

Не преместените коли ще бъдат наложително изместени на свободни места в прилежащи улици.

На телефон 070013233 жителите имат опция да се осведомят за местонахождението на автомобила си, при положение на наложило се пренасяне.

Организацията за осъществяване на всички действия се прави в съгласие от Столичен инспекторат, компаниите по непорочност, ЦГМ АД, Пътна полиция – Столична дирекция на вътрешните работи, Общинска полиция, „Софийска вода“ АД. Екипи на контролните органи ще бъдат на терен, за реализиране на подпомагане и следене за качеството на осъществяване на работата.

Благодарим на жителите за проявеното схващане и подпомагане!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР